Selecteer een pagina

Het Hands-On marketingadviesbureau
voor ondernemers

Services

Ben jij op zoek naar een sparringpartner? Iemand die jou kan ondersteunen bij het ontwikkelen van je communicatie-uitingen? Die gericht met je meedenkt hoe je het beste resultaat kunt behalen?

Met Hand me your brand help ik jou hierin graag een handje op weg.

Praktische marketing ondersteuning

l

Offline communicatie

• Drukwerkbegeleiding
• Coördinatie beeldmateriaal
• Schrijven en redigeren van teksten
• Opmaak communicatie-uitingen

Voor een succesvolle merkbeleving is het belangrijk al je communicatie-uitingen op elkaar aan te laten sluiten. Offline kun je dit op tal van manieren overbrengen. Te denken valt aan unieke flyers, banners, tasjes en folders. Ik help je graag bij de opmaak van alle communicatie-uitingen. Ook kan ik je helpen bij het schrijven van de teksten en het (laten) maken van beeldmateriaal. Daarnaast adviseer ik je bij het kiezen van de juiste materialen, formaten en oplagen. Met alle liefde neem ik het gehele drukwerkproces voor jou uit handen.

Online communicatie

• Website ontwikkeling/optimalisatie
• E-mail nieuwsbrieven via Mailchimp
• Content voor social media (Facebook & Instagram)
• Samenwerkingen opzoeken met influencers

Ook online zijn er tal van manieren te bedenken om jouw boodschap over te brengen. Het meest belangrijk is je website. Hiermee kun je online laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Daarnaast is social media niet meer weg te denken. Door het inzetten van social media kun je snel en laagdrempelig communiceren met je klanten. Ik help je graag bij de opmaak en het onderhouden van jouw online communicatie-uitingen. Ook adviseer ik je bij het kiezen van de juiste kanalen en content.

Een greep uit de mogelijkheden

A

Banners

A

Bedrijfskleding

A

Brochures

A

Cadeaubonnen

A

Folders / Flyers

A

Kaarten

A

Posters

A

POS-materiaal

A

Stickers

A

Tassen

A

Verpakkingen

A

Visitekaartjes

Actiemarketing

Bij Hand me your brand staan resultaat en kwaliteit voorop. Niet alleen worden praktische marketingactiviteiten voor jou uit handen genomen, ook worden kansen en verbeteringen optimaal benut. Door net dat stapje extra wordt de beleving voor jouw klanten nog waardevoller. Alle ondersteuning is dan ook gericht op actiemarketing: jouw klanten zo goed mogelijk informeren over jouw aanbod zodat zij op korte termijn tot aankoop overgaan.

“De afstand tussen je dromen en de realiteit heet actie”

Tarieven

Standaard uurtarief

Heb je een brandende vraag over een communicatie-uiting? Wil je even sparren? Kom je ergens niet uit en kun je wel ad-hoc advies gebruiken? Telefonisch of face-to-face bied ik je graag een handreiking.

€75,-

excl. BTW
Strippenkaart – 5 uur

Wil je vaker gebruik maken van de diensten van Hand me your brand? Dan raad ik een strippenkaart aan. De kaart is vanaf de dag van aankoop één jaar geldig en geeft recht op 5 uur ondersteuning. Je kunt alle uren in één keer opmaken, of je verdeelt deze over een langere periode.

€325,-

excl. BTW
Strippenkaart – 10 uur

Wil je vaker gebruik maken van de diensten van Hand me your brand? Dan raad ik een strippenkaart aan. De kaart is vanaf de dag van aankoop één jaar geldig en geeft recht op 10 uur ondersteuning. Je kunt alle uren in één keer opmaken, of je verdeelt deze over een langere periode.

€600,-

excl. BTW
Speciale aanvragen

Heb jij behoefte aan meer dan 10 uur ondersteuning? Dan maak ik een op maat gemaakte offerte.  

Portfolio

01

Brochure stichting Combiwel

“Een brochure waarin de meerwaarde van de trajecten prachtig verwoord is. Opdracht geslaagd!”

Begeleiding in:
Interview afname
Schrijven van teksten
Fotografiebegeleiding
Opmaak brochure

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op.
Drinken we een kopje koffie en vertel ik je graag meer over mijn helpende hand.

10 + 1 =