Het Hands-On marketingadviesbureau
voor ondernemers

work with me

Ben jij zelfstandig ondernemer en ben je klaar om de verantwoordelijkheid voor je succes in eigen hand te nemen?

Je hebt lange tijd aangerommeld, gespeeld en van alles uitgeprobeerd. Nu is het de tijd voor de volgende stap. Je bent klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen en er écht werk van te maken.

Met Hand me your brand help ik jou te groeien en een succesvol merk neer te zetten. 

Achter elk succesvol merk staat een ondernemer vol zelfvertrouwen

“Ik wil wel groeien, maar ik heb geen idee waar te beginnen.”
“De markt lijkt verzadigd, nieuwe klanten weet ik niet te bereiken.”
“Nieuwe verdienmodellen bedenken vind ik lastig.”

I’ve got you covered! Marketing is zo ongeveer mijn middle name en ik zie altijd kansen en mogelijkheden.

Zeer waarschijnlijk ben jij je (nog) niet bewust van je toegevoegde waarde, verkoop je niet aan je ideale klant of ben je niet zichbaar genoeg. En daar heb ik dé oplossing voor.

Hand me your brand is een exclusief traject voor ondernemers die willen ontvangen wat ze waard zijn én klaar zijn om te groeien.

Samen creëeren we jouw unieke personal brand, helemaal in lijn met wie je bent. Ondernemer worden kan iedereen. Maar wil je écht succes behalen dan moet je jezelf en je product of dienst serieus nemen en de wereld laten zien dat je er bent. Weet je niet wat je uniek maakt en hoe je je kunt onderscheiden? Verlang je naar meer focus en helderheid? Vind je het lastig je boodschap aan anderen over te brengen? Dit traject helpt jou daarbij.

De unieke aanpak en persoonlijke begeleiding zorgen voor een onweerstaanbaar aanbod en authentieke boodschap. Hierdoor ga je jouw ideale klant bereiken. Ontdek hoe leuk én winstgevend ondernemen kan zijn als je doet wat bij je past.

De pijlers van Hand me your brand

Helderheid en focus

v

Authentieke communicatie

Meer omzet

Hoe zit het met jou?

Het maakt niet uit of je in de opstartfase van je bedrijf zit of al iets langer bezig bent en toe bent aan een rebranding. Wat telt is dat je er volledig voor wilt gaan.

In het traject laat ik je inzien waarmee jij goud in handen hebt, en waar je het waard bent om voor betaald te worden. Er zit alleen een verschil tussen het nóg niet inzien en het niet wíllen inzien. Ik kan je alleen maar helpen als jij wilt groeien en je afscheid hebt genomen van je beperkende overtuigingen.

Ben jij klaar om de verantwoordelijkheid in eigen hand te nemen? Dan hebben we een match!

Wat kun je van mij verwachten?

In de eerste plaats iemand met een bak aan ervaring. Na mijn HBO marketingstudie heb ik de afgelopen jaren o.a. gewerkt bij Lidl, Nationale Postcode Loterij, Makro en Sanoma. Hier heb ik mij onder andere bezig gehouden met klantcommunicatie, winkelmaterialen en het lanceren van producten. Zo liggen er in de schappen van Lidl diverse door mij gecoördineerde producten en heb ik het loyaliteitsprogramma ‘Guus Geluknummers’ voor het weekblad Donald Duck opgezet.

In de tweede plaats ben ik iemand die gaat voor actie. Ik stel gerichte vragen, denk kritisch met je mee, ga oplossingsgericht te werk en bovenal ben ik iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar je echt iets aan hebt.

In de derde plaats heb ik een ontzettend groot netwerk. Vormgevers, fotografen, websitebouwers, social media managers, drukkerijen en nog veel meer. Jij hebt iets nodig en ik koppel je met liefde aan de juiste persoon. Sinds ik mij bezig houd met marketing heb ik talloze mensen ontmoet. Toch zijn er maar een paar die hun vak écht verstaan. Die heb jij nodig om verder te groeien.

Gezien bovenstaande durf ik dan ook mijn hand ervoor in het vuur te steken dat jij binnen no-time je investering hebt terug verdiend! 

Waar help ik je mee?

Mijn traject is erop gericht jou zo succesvol mogelijk in de markt te zetten. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen iets unieks heeft en daardoor van onschatbare waarde is. Wat jij als vanzelfsprekend ervaart is vaak niet zo. Hier zit jouw kern. Jouw toegevoegde waarde. Met alle liefde laat ik jou dit inzien.

Daarnaast zie ik altijd overal kansen en mogelijkheden. Ik krijg dan ook enorm veel energie van het bedenken van nieuwe verdienmodellen of het meedenken met businessplannen. Tijdens het traject laat ik jouw een stevig fundament bouwen, spar ik graag met je mee over nieuwe verdienmodellen en geef ik jou tal van praktische tips en adviezen.

Het traject

Intake

Tijdens een telefonische intake stel ik je een aantal vragen zodat we kunnen bepalen of we de juiste match zijn. Ik gun je oprecht groei, alleen is nog niet iedereen daar klaar voor. Dit gesprek is om te ontdekken waar je staat in jouw ondernemersreis.

Voorbereiding

Zijn we een match? Dan krijg je van mij een tweetal opdrachten ter voorbereiding op de handanalyse.

1. Focus
Jij gaat stilstaan waar je het allerliefste mee bezig wilt zijn en ook waar je om bekend wilt staan. Hierdoor wordt het makkelijker je tijd en aandacht te focussen.

2. Ideale klant
Door zo helder mogelijk in kaart te brengen wie jouw klant is, wordt het makkelijker jouw boodschap op hem of haar over te brengen.

Live – Handanalyse

Vervolgens kom je een middag langs bij mij op kantoor. Deze afspraak is onder te verdelen in 3 belangrijke pijlers.

1. Handanalyse
Tijdens de 90 minuten durende handanalyse gaan we de diepte in om een helder beeld van jouw kwaliteiten en toegevoegde waarde te krijgen. Deze inzichten vormen jouw fundament. Ik raad aan om een geluidsopname te maken, zo heb je een handvat voor altijd.

2. Verdieping
Tijdens een lekkere lunch gaan we de inzichten uit de handanalyse integreren in jouw business.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
– Huidige communicatiemiddelen
– Aanbod aanscherpen
– Onderzoeken van nieuwe verdienmodellen en communicatiemogelijkheden

3. Actielijst
We eindigen met het opstellen van een actielijst. Het wordt tijd de handen daadwerkelijk uit de mouwen te steken!

Hands up

Een maand na afloop van het traject hebben we nog eens 45 minuten telefonisch contact. Ik wil namelijk dat je daadwerkelijk aan de slag gaat met alles wat je uit het traject hebt geleerd. Zie deze follow-up coachcall daarom als een liefdevolle schop onder je kont. Ook krijg je de gelegendheid eventuele aanvullende vragen te stellen. 

Praktische informatie

– Per maand heb ik slechts ruimte voor 3 trajecten. Deze zijn zeer gewild, dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Mail voor de intake naar hello@handmeyourbrand.nl

– De handanalyse is inclusief geluidsopname, gouden bewaarlijst en limited edition tas. Je gaat dus letterlijk en figuurlijk niet met lege handen naar huis!

– De handanalyse kan alleen plaatsvinden als jij je huiswerk hebt gedaan. Het is dus belangrijk dat je de voorbereidende opdrachten écht uitvoert.

– Het traject kan op elk gewenst moment worden gestart en tijdens de intake prikken we hiervoor samen een datum.

– De investering voor dit traject bedraagt €1.111,- exclusief BTW.

Dit levert het traject jou op

√ Je groeit als ondernemer.
√ Je weet moeiteloos jouw toegevoegde waarde te omschrijven.
√ Je positioneert jouw bedrijf beter in de markt.
√ Je vegroot je naamsbekendheid.
√ Je trekt meer klanten aan.
√ Je ontdekt nieuwe verdienmodellen.
√ Je draait een hogere omzet.

jouw statement na het traject

“Dit is wie ik ben, wat ik belangrijk vind en wat ik doe. Dit spreekt mijn klanten aan. Zij voelen zich verbonden met mij, kopen mijn producten en/of diensten en werken graag met mij samen.”

Anderen over mij en mijn aanpak

“Door de handanalyse heb ik een veel beter inzicht in wie ik ben en wat mijn talenten zijn. Melissa helpt mij die goed onder woorden te brengen. Ik kan echt zeggen dat ik zakelijk gegroeid ben nadat ik bij Melissa ben geweest. Door haar aanzet tot actie heb ik afscheid genomen van iets wat niet echt meer bij mij pastte en besteed ik mijn tijd en aandacht nu aan dingen die écht energie geven. Haar tips zijn praktisch en ze heeft altijd zoveel ideeën. Aan mij natuurlijk of ik daar iets mee doe, maar na een afspraak met Melissa loopt mijn hoofd over van de mogelijkheden.”

Sofie Kneppers, Natuurlijk Sofie

Denk je dat het traject iets voor jou is?

Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op.
Dan maken we snel een afspraak voor een telefonische intake.

3 + 4 =