Selecteer een pagina

Het Hands-On marketingadviesbureau
voor ondernemers

work with me

Ben jij zelfstandig ondernemer en ben je klaar om de verantwoordelijkheid voor je succes in eigen hand te nemen?

Je hebt lange tijd aangerommeld, gespeeld en van alles uitgeprobeerd. Nu is het de tijd voor de volgende stap. Je bent klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen en er écht werk van te maken.

Met Hand me your brand help ik jou te groeien en een succesvol merk neer te zetten. 

Achter elk succesvol merk staat een ondernemer vol zelfvertrouwen

“Wie ben ik om dit te zeggen of te doen?”
“Mijn klant kan dit bedrag nooit betalen.”
“Ik vind het lastig nieuwe klanten aan te trekken.”

Herkenbaar voor jou? Er kunnen een paar dingen aan de hand zijn. Je bent je niet bewust van jouw toegevoegde waarde, je verkoopt niet aan jouw ideale klant of je bent niet zichtbaar genoeg. En daar heb ik dé oplossing voor.

Hand me your brand is een traject exclusief voor ondernemers die willen ontvangen wat ze waard zijn.

In dit traject van 6 weken creëer je jouw unieke personal brand, helemaal in lijn met wie je bent. Ondernemer worden kan iedereen. Maar wil je écht succes behalen dan moet je jezelf en je product of dienst serieus nemen en de wereld laten zien dat je er bent. Weet je niet wat je uniek maakt en hoe je je kunt onderscheiden? Verlang je naar meer focus en helderheid? Vind je het lastig je boodschap aan anderen over te brengen? Dit traject helpt jou daarbij.

De intensieve en persoonlijke begeleiding zorgen voor een onweerstaanbaar aanbod en authentieke boodschap. Hierdoor ga je jouw ideale klant bereiken. Ontdek hoe leuk én winstgevend ondernemen kan zijn als je doet wat bij je past.

De pijlers van Hand me your brand

Helderheid en focus

v

Authentieke communicatie

Meer omzet

Hoe zit het met jou?

Het maakt niet uit of je in de opstartfase van je bedrijf zit of al iets langer bezig bent en toe bent aan een rebranding. Wat telt is dat je er volledig voor wilt gaan.

In het traject laat ik je inzien waarmee jij goud in handen hebt, en waar je het waard bent om voor betaald te worden. Er zit alleen een verschil tussen het nóg niet inzien en het níet willen inzien. Ik kan je alleen maar helpen als jij wilt groeien en je afscheid hebt genomen van je beperkende overtuigingen.

Ben jij klaar om de verantwoordelijkheid in eigen hand te nemen? Dan hebben we een match!

Wat kun je van mij verwachten?

In de eerste plaats iemand met een bak aan ervaring. Na mijn HBO marketingstudie heb ik de afgelopen jaren o.a. gewerkt bij Lidl, Nationale Postcode Loterij, Makro en Sanoma. Hier heb ik mij onder andere bezig gehouden met klantcommunicatie, winkelmaterialen en het lanceren van producten. Zo liggen er in de schappen van Lidl diverse door mij gecoördineerde producten en heb ik het loyaliteitsprogramma ‘Guus Geluknummers’ voor het weekblad Donald Duck opgezet.

In de tweede plaats ben ik iemand die gaat voor actie. Ik stel gerichte vragen, denk kritisch met je mee, ga oplossingsgericht te werk en bovenal ben ik iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar je echt iets aan hebt.

In de derde plaats heb ik een ontzettend groot netwerk. Vormgevers, fotografen, websitebouwers, social media managers, drukkerijen en nog veel meer. Jij hebt iets nodig en ik koppel je met liefde aan de juiste persoon. Sinds ik mij bezig houd met marketing heb ik talloze mensen ontmoet. Toch zijn er maar een paar die hun vak écht verstaan. Die heb jij nodig om verder te groeien. 

Waar help ik je mee?

Mijn traject is erop gericht jou zo succesvol mogelijk in de markt te zetten. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen iets unieks heeft en daardoor van onschatbare waarde is. Wat jij als vanzelfsprekend ervaart is vaak niet zo. Hier zit jouw kern. Jouw toegevoegde waarde. Met alle liefde laat ik jou dit inzien.

Daarnaast zie ik altijd overal kansen en mogelijkheden. Ik krijg dan ook enorm veel energie van het bedenken van nieuwe verdienmodellen of het meedenken met businessplannen. Tijdens het traject laat ik jouw een stevig fundament bouwen, spar ik graag met je mee over nieuwe verdienmodellen en geef ik jou tal van praktische tips en adviezen.

Het traject

Live – Handanalyse

 

Het traject begint met een handanalyse op mijn kantoor. Tijdens een sessie van 90 minuten gaan we de diepte in om een helder beeld van jou te krijgen. De nadruk ligt op je kwaliteiten en USP’s. Ook staan we stil bij eventuele mogelijkheden, misschien die waar jij helemaal nog niet bij stil hebt gestaan. En we bespreken waar je tegenaan kunt lopen. De inzichten vormen de basis. Dit is jouw fundament. Vervolgens ga je dit verder uitbouwen. 

Online opdracht – Waarden benoemen

Met de handanalyse als basis ga je jouw unieke waarden benoemen. Deze waarden vormen jouw kern en zijn bepalend voor het maken van bewuste keuzes. Ook sta je stil bij de merkwaarden van jouw bedrijf. Gerichte feedback vragen gaat je hierbij ondersteunen.

Online opdracht – Focus aanbrengen

Jij gaat stilstaan waar je het allerliefste mee bezig wilt zijn en ook waar je om bekend wilt staan. Hierdoor wordt het makkelijker je tijd en aandacht te focussen.

Online opdracht – Jouw ideale klant

Door zo helder mogelijk in kaart te brengen wie jouw klant is, wordt het makkelijker jouw boodschap op hem of haar over te brengen.

Online opdracht – Aanbod bepalen

Een onweerstaanbaar aanbod begint met een goede prijsstrategie. Wil je waar voor je geld krijgen dan is het belangrijk te weten welke reis jouw klant doormaakt.

Live – Take a seat

In de laatste fase van het traject kom je nog eens naar mijn kantoor. We staan gezamenlijk stil bij de voorgaande modules en ik geef je tal van tips en adviezen mee voor (nieuwe) verdienmodellen en content. Deze sessie zal 4 uur duren en is inclusief lunch.

Deelname is alleen mogelijk als je alle voorgaande modules hebt doorlopen en de bijbehorende opdrachten hebt voltooid.

Bonussen

Contentstrategie

Het is belangrijk zichtbaar te zijn, echter hoef je hier niet elke dag mee bezig te zijn. Een fijne contentstrategie helpt bij het managen van jouw bedrijf en zichtbaarheid op de juiste kanalen. Hier ga ik je ook bij helpen.

T.w.v.

€97,-

Hands up

Een maand na afloop van het traject hebben we nog eens 45 minuten telefonisch contact. Ik wil namelijk dat je daadwerkelijk aan de slag gaat met alles wat je uit het traject hebt geleerd. Zie deze follow-up coachcall daarom als een liefdevolle schop onder je kont. Ook krijg je de gelegendheid eventuele aanvullende vragen te stellen. 

T.w.v.

€147,-

Praktische informatie

  • Het traject duurt in totaal 6 weken. We starten met een handanalyse van 2 uur. Aan de hand hiervan stellen we samen concrete doelen. Ook bespreken we de data voor het maken van de opdrachten en de dag dat we weer samenkomen.
  • Tijdens het traject krijg je diverse online opdrachten waarmee je een stevig fundament voor je bedrijf bouwt. Aangezien ik jou écht wil laten groeien kun je niet eerder deelnemen aan de laatste live-dag als je niet eerst alle opdrachten hebt afgemaakt. 
  • Je mag mij gedurende het traject al jouw vragen per e-mail sturen. Mijn streven is om daar binnen 24 uur op te antwoorden.
  • Het traject kan op elk gewenst moment gestart worden en samen vullen we de verdere data in.
  • De investering voor dit traject bedraagt nú nog €897,- exclusief BTW. Dit mag ook in twee termijnen van €449,- exclusief BTW betaald worden. Per 1 juli wordt de prijs verhoogt naar €1.197 exclusief BTW en zullen de twee termijnen €599,- exclusief BTW zijn.

 

Dit levert het traject jou op

√ Je groeit als ondernemer.
√ Je weet moeiteloos jouw toegevoegde waarde te omschrijven.
√ Je positioneert jouw bedrijf beter in de markt.
√ Je vegroot je naamsbekendheid.
√ Je trekt meer klanten aan.
√ Je ontdekt nieuwe verdienmodellen.
√ Je draait een hogere omzet.

jouw statement na het traject

“Dit is wie ik ben, wat ik belangrijk vind en wat ik doe. Dit spreekt mijn klanten aan. Zij voelen zich verbonden met mij, kopen mijn producten en/of diensten en werken graag met mij samen.”

Anderen over mij en mijn aanpak

“Door de handanalyse heb ik een veel beter inzicht in wie ik ben en wat mijn talenten zijn. Melissa helpt mij die goed onder woorden te brengen. Ik kan echt zeggen dat ik zakelijk gegroeid ben nadat ik bij Melissa ben geweest. Door haar aanzet tot actie heb ik afscheid genomen van iets wat niet echt meer bij mij pastte en besteed ik mijn tijd en aandacht nu aan dingen die écht energie geven. Haar tips zijn praktisch en ze heeft altijd zoveel ideeën. Aan mij natuurlijk of ik daar iets mee doe, maar na een afspraak met Melissa loopt mijn hoofd over van de mogelijkheden.”

Sofie Kneppers, Natuurlijk Sofie

Denk je dat het traject iets voor jou is?

Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op.
Dan vertel ik je binnen 24 uur meer over mijn unieke aanbod.

14 + 11 =