Hands-On brandingadvies
voor ondernemers die willen groeien

Deze handen gingen in de lucht

“Toen ik deze zomer bij je kwam twijfelde ik nog of ik wel klaar was voor het ondernemerschap. Jij wierp een blik op mijn handen en nam de twijfel in een keer weg. Het was voor mij de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik heb het hele interview uitgeschreven en herlees het nog regelmatig.

Jouw handanalyse vond ik een kadootje aan mijzelf. Ik vond de sessie super ontspannen, jouw analyse heel treffend en waar, en het effect op mijzelf priceless. Daarnaast ben je ook nog erg leuk, hartelijk, deskundig en heerlijk jezelf.”

Rhodee van der Kam

Virtueel Assistent, EvenEef

De handanalyse heeft mij heel veel inzicht gegeven. In mijn gedrag, mijn voorkeuren en waarom het zo goed voor mij is om bepaalde adviezen in de wind te slaan. Melissa is kundig en legt goed uit wat ze ziet. Ik had heel veel ‘aha’ momenten. Superwaardevol om dit een keer te doen. Je haalt er heel veel uit.”

Rachel Levi

Creatieve wervelvind, eigenaar Huis van Verbeelding

Monique-Teunissen-1

“Wat een succes was dit! Het geeft je zoveel inzichten en helderheid. Maar ook bevestiging in je gevoel en wie je bent. Over hoe jij jouw leven hebt ingericht. Waarom dit wel of niet past bij jou. Het soort werk wat je doet of wat voor type persoon jij bent in omgang met anderen. Door die helderheid merk ik dat ik beter mijn keuzes kan maken die bij mij passen. Waardoor mijn leven echt overzichtelijker is geworden. En ik een bezem heb gehaald bij alles wat mij niet meer verder brengt. Kortom het geeft je echt meer verdieping in jezelf om nog meer jouw ideale droomleven te gaan leven.

Als bonus maak je hier een opname van wat je thuis rustig kan terug luisteren. Mijn ervaring is dat je weer nieuwe dingen hoort dan tijdens de handanalyse. Waardoor je dubbele waarde krijgt. En bij vertrek krijg je ook iets moois mee naar huis.

Echt een aanrader voor waar je ook maar staat op dit moment in jouw leven. Of je nu al veel of weinig aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. Dat maakt echt niet uit.”

Monique Teunissen, coach & trainer

“Één van de belangrijkste en handigste (ha!) dingen was wel het inzicht dat ik vaak veel meer doe dan van me gevraagd wordt en dat ik de neiging heb daar ‘onzichtbaar’ in te zijn. Aangezien ik als freelancer werk is het natuurlijk veel beter om helder te laten zien aan mensen wat ik doe en gedaan heb. Dat heb ik direct toegepast en dat voelt op alle vlakken goed en duidelijk (voor mezelf, maar ook mensen met wie ik ben en werk).

Al met al heb ik een heel goed gevoel over gehouden aan de inzichten die je hebt gegeven. Ik was op het moment dat ik je bezocht even kwijt wat ook alweer mijn bedoeling was. De handanalyse heeft me geholpen om hier duidelijker richting in te krijgen.”

Lisa van Middelaar

Communicatieadviseur

Iep-Bergsma

“Wauw! Wat is het een bijzondere ervaring om een handanalyse te doen bij Melissa. Ik zou deze ervaring als confronterend, bevestigend, gezellig en tof beschrijven. Ook nu, paar maanden later, pak ik het lijstje er nog eens bij met de dingen die Melissa mij verteld heeft en elke keer is het weer speciaal om te lezen. Ik raad iedereen aan om een handanalyse te doen bij Melissa, het is life-changing!”

Iep Bergsma, fotografe

“Melissa is een hele leuke, down-to-earth dame die je handvatten en coachende tips geeft voor je carrière/bedrijf. Vol praktische tips en een feest der herkenning, alsof ik eindelijk gezien & begrepen werd!”

Kim Hovenkamp

Business Development Manager

“Ik vond de handanalyse bij Melissa echt een super mooie en waardevolle ervaring. Van tevoren was ik wel een beetje sceptisch, wellicht door mijn analytische achtergrond als apotheker, maar ik ben blij dat mijn nieuwsgierigheid het heeft gewonnen:). Melissa geeft de handleessessie op een fijne, nuchtere en duidelijke manier. Lekker down-to-earth! Je krijgt mooie inzichten over jezelf en het is heel leuk om dingen te herkennen, maar nog leuker om je soms even te laten verrassen wat er allemaal uit je handen op te maken valt.

Ik vond het ook heel waardevol dat je hele sessie mag opnemen zodat je niet bezig hoeft te zijn om alles wat Melissa je vertelt te onthouden, maar dat op een ander moment rustig terug kan luisteren.

Ik ging met een heel blij gevoel naar huis en heb de afdrukken van mijn twee handen ook meegekregen in een lijst. Een onvergetelijke herinnering!”

Roumayne Schepers

LerenVanKunst.nl

“Een handanalyse van Melissa is echt een aanrader! Het heeft mij veel bevestiging en inzichten gegeven, waardoor ik nu nog beter (zakelijke) beslissingen kan nemen.”

Marieke Kuit

Marieke Webdesign

Sofie Kneppers

“Door de handanalyse heb ik een veel beter inzicht in wie ik ben en wat mijn talenten zijn. Melissa helpt mij die goed onder woorden te brengen. Ik kan echt zeggen dat ik zakelijk gegroeid ben nadat ik bij Melissa ben geweest. Door haar aanzet tot actie heb ik afscheid genomen van iets wat niet echt meer bij mij pastte en besteed ik mijn tijd en aandacht nu aan dingen die écht energie geven. Haar tips zijn praktisch en ze heeft altijd zoveel ideeën. Aan mij natuurlijk of ik daar iets mee doe, maar na een afspraak met Melissa loopt mijn hoofd over van de mogelijkheden.”

Sofie Kneppers, Natuurlijk Sofie

Wil jij meer focus, authentieker communiceren en een hogere omzet?